Slideshow image
Previous Next
Θέρμανση

 

Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά και της ανόδου της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης,  πολλά νοικοκυριά σκέφτονται να διακόψουν την λειτουργία του καυστήρα πετρελαίου και ψάχνουν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης. Για να βοηθήσουμε, μελετήσαμε διάφορα σενάρια και τρόπους θέρμανσης.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα από καυστήρες Pellet και αερίου των πιο επώνυμων οίκων στο χώρο της θέρμανσης στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Αρχικά παρατηρούμε ότι υπάρχει πολύ σημαντική εξοικονόμηση εφόσον εγκαταστήσουμε κλιματιστικά (inverter υψηλής απόδοσης - COP). Όμως, πριν πάμε όλοι να σπάσουμε τους λέβητες μας, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι μιλάμε για πολύ διαφορετικό επίπεδο θέρμανσης. Η κατανομή της θέρμανσης είναι ασύγκριτα καλύτερη με τα σώματα του καλοριφέρ. Επίσης, υπάρχει και το θέμα του μπάνιου που δεν είναι βολικό για τοποθέτηση κλιματιστικού.

Καθώς το καλοριφέρ μας ζεσταίνει και με θέρμανση μέσω μεταγωγής ενώ το κλιματιστικό μόνο μέσω επαφής με το θερμό αέρα, η αίσθηση ζεστασιάς είναι πολύ καλύτερη, ακόμα και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Τέλος, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κλιματιστικά ξηραίνουν τον αέρα, δημιουργώντας αναπνευστικά προβλήματα σε άτομα με ευαίσθητο αναπνευστικό σύστημα.

  

 

 

 

 


ηλεκτρολογικο υλικο βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, υδραυλικα ειδη βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, καυστηρες βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, πελλετ βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, θερμανση βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, χρωματα βασιλικο χαλκιδας, ευβοια, σιδηρικα βασιλικο χαλκιδας, ευβοια

Επισκεφθείτε μας στη διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, Χαλκίδα 34002 / Εύβοιας   

Η καλέστε μας στα τηλέφωνα: 2221055325 & 6932104105